Workshops

Papier

Workshop P@PER van 10.00-16.00 uur Papier is een prachtig materiaal met ongelofelijk veel mogelijkheden. In deze workshop starten we met een kop koffie, terwijl voorbeelden van papierwerk bekeken worden. Hierna gaat u experimenteren met Koreaans papier. Individueel beslist u wat u wilt gaan maken. Een armband, ring, ketting, broche, pin of hanger. Ellen Gerritse heeft twee jaar in Korea gewoond en gewerkt en zich daar gespecialiseerd in hanji. De kosten voor de workshop zijn 65 € inclusief lunch en materiaal. Locatie: Londensekaai 19 Middelburg.

Aanmelden: info@galeriegerritse/ ellen@galeriegerritse.nl of op  za tussen 13.00 en 17.00 uur bij GalerieGerritse.

Bij 5 of 6 personen kan een workshop gepland worden op maat en op een datum die iedereen schikt.

Het heeft de voorkeur om die in mei/juni te plannen. De kans op mooi weer is groter zodat we buiten kunnen lunchen.

papier met messing

papier met messing

 

/learn_more]

Vilt

Metaaldraad haken

 Het is mogelijk om textiele technieken te gebruiken met metaaldraad. Door het jaar heen worden workshops aangeboden. Hou hiervoor de website in de gaten. Op dit moment staan er geen workshops op de agenda. Bij 4 deelnemers of meer (max. 6) kunt u een op maat gemaakte workshop aanvragen op de door u gewenste datum. Het programma wordt in overleg samengesteld.

De ‘ textiele technieken in metaal’ workshop wordt verdeeld over 3 dagdelen gegeven. (afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers.) Richtprijs voor de hele workshop van 3 dagdelen inclusief materialen (verzilverd draad + haaknaald) is 90 €

silver plated armband

silver plated armband

Zilver

 

Workshops door exposerende kunstenaars

Johan Degenhardt geeft een workshop anticlastisch smeden op verzoek voor 5 á 6 deelnemers. Kosten € 75 p.p. voor een eendaagse cursus inclusief materialen.

Diversen

 
Houd onze website in de gaten voor meer informatie rondom onze workshops en de exacte data hiervan.